Menu
MATKAVIIKKO
  • Etusivu
  • Mediatiedot
  • Tietoa meistä
MATKAVIIKKO

Suomalaisia jokirapuja Finnairin New Yorkin lennolla

Posted on 8.8.20074.1.2019 by Eero Havia

Gastronominen traditio jo seitsemännen kerran

Perjantaista 17. elokuuta alkaen tarjoaa Finnair jo perinteeksi muodostuneeseen tapaan rapuja päivittäisen New Yorkin lentonsa bisnesluokassa. Raputarjoilu jatkuu kahden viikon ajan.

Liikematkustajille tarjottavat ravut on pyydystetty Savonlinnan lähistöltä. Ne tarjoillaan alkuruoaksi lisukkeineen ja perisuomalaisine juomineen. Finnair suosittelee rapujen kyytipojaksi espanjalaista Santiago Ruiz -valkoviiniä.

Ulkomaisille matkustajille on laadittu avuksi pieni ravunsyöntiopas. Myös matkustamohenkilökunnan luvataan neuvovan niitä, joille asia on uusi.

Finnair sanoo haluvansa seurata kausikeittiön vaihteluita: jokirapu on tärkeä osa suomalaista gastronomiaa. (EH)

Vastaa Peruuta vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Uusimmat artikkelit

  • Hauskaa ja turvallista juhannusta 19.6.2025
  • Rovaniemelle uusi suora lentoyhteys Belfastista 19.6.2025
  • Helsinki-Vantaan uusi kartta sujuvoittaa kulkua lentoasemalla 19.6.2025
  • Matkailuala huolissaan jatkuvien työtaistelutoimien vaikutuksista kesän sesonkiin – ala kiittää lentäjien kiistan ratkeamista 18.6.2025
  • EPSI Rating-tutkimus: Viking Line ykkönen asiakastyytyväisyydessä 18.6.2025

Arkistot

Kategoriat

  • Kotimaan matkailu
  • Laivaliikenne
  • Lentoliikenne
  • Liikematkustus
  • Majoitus
  • Matkamessut
  • Muut aiheet
  • SMAL
  • Vapaa-ajan matkailu

Yhteistyössä:

FBTA
© 2025 Matkaviikko Kustannus