Menu
MATKAVIIKKO
  • Etusivu
  • Mediatiedot
  • Tietoa meistä
MATKAVIIKKO

Helsinki Grand Hansan aamiainen laajentuu herkulliseksi viikonloppubrunssiksi

Posted on 28.10.202528.10.2025 by Eero Havia
Helsinki Grand Hansan runsas ja kiitelty aamiainen kasvaa viikonloppuisin moderniksi brunssiksi, jossa korostuvat kotimaiset kauden raaka-aineet ja alusta asti käsityönä valmistetut annokset. Helsingin ytimessä sijaitsevan korkeatasoisen hotellin ravintola, Hansa Café Bar & Brasserie, tarjoaa mainion paikan kokoontua ystävien ja perheen kanssa nauttimaan viikonlopun rennosta ja kiireettömästä ruokaelämyksestä.   
Huolella toteutettu ruokailukokemus

Hansa Caféssa lauantaisin ja sunnuntaisin tarjoiltava brunssi rakentuu hotellin runsaan ja ammattitaidolla rakennetun aamiaisen ympärille ja täydentyy keittiön herkullisilla brunssiannoksilla. Tunnelman voi viimeistellä lasillisella kuohuvaa ja antaa viikonlopun alkaa tyylillä.  
”Olemme säilyttäneet viikonloppubrunssissa aamiaisemme kiitellyt osat: omasta juuresta alusta asti leivotut leivät, itse valmistetut hillot ja granolat, keittiössämme savustettu lohi sekä suomalaisista marjoista kylmäpuristetut mehut. Niiden lisäksi brunssi sisältää lämpimän, pöytiin tarjoiltavan pääruoka-annoksen, jotta vieraamme voivat keskittyä olennaiseen eli nauttimaan seurasta ja viikonlopun vapaasta aamupäivästä”, sanoo Executive Chef Filip Forsberg.  

Brunssissa näkyy vahvasti kausi- ja moderni vastuullisuusajattelu. Raaka-aineet tulevat mahdollisimman läheltä ja tutuilta tuottajilta. Leikkeleet palvataan Korialla, jogurtit tulevat Helsingin Meijeristä ja muikut on kalastettu Pielisestä. Myös marjat ja viljat ovat suomalaisia.  

Parhaista raaka-aineista rakkaudella valmistettu  

Buffetista löytyvät monipuolinen leipävalikoima, leikkeleet ja juustot, lämpimiä aamiaisherkkuja, ruokaisia salaatteja, puuroa sekä granolaa, jogurttien ja hedelmien kera. Runsaan jälkiruokapöydän kruunaavat oman patisserien loihtimia leivonnaiset.  Lämpimäksi brunssiannokseksi voi valita blinejä lohella ja uppomunalla, aasialaistyylisen Sticky Boom Boom -kanan tai grillattua hapanjuurileipää avokaadolla ja paahdetulla kukkakaalilla.  Hansa Café Bar & Brasserien brunssi on tarjolla lauantaisin ja sunnuntaisin klo 11.30–15.00. Brunssin hinta on 42 euroa ja 47 euroa lasillisella kuohuviiniä ja 52 euroa lasillisella samppanjaa.  

Lähde: NH Collection  Grand Hansa

ILMOITUS

Matka26 Näytteilleasettajat

Uusimmat artikkelit

  • Finnair: Kilpailu- ja kuluttajaviraston seuraamusmaksuesitys perustuu väärinkäsitykseen 17.11.2025
  • Espanjan matkailutoimisto ja Cádiz toivat maistuvan tonnikalan ja alueen upeat viinit Helsinkiin 16.11.2025
  • SMALin koulutus: Matkanjärjestäjän vastuut poikkeustilanteissa 15.11.2025
  • Aviareps ’Around the World Roadshow’ vei ammattiväen tehokkaasti maailmalle 15.11.2025
  • Äänestä Pendolino Plus-junille nimet! 14.11.2025

Arkistot

Kategoriat

  • Kotimaan matkailu
  • Laivaliikenne
  • Lentoliikenne
  • Liikematkustus
  • Majoitus
  • Matkamessut
  • Muut aiheet
  • SMAL
  • Vapaa-ajan matkailu

Yhteistyössä:

FBTA
© 2025 Matkaviikko Kustannus