Menu
MATKAVIIKKO
  • Etusivu
  • Mediatiedot
  • Tietoa meistä
MATKAVIIKKO

Luomuruokaa lennoilla

Posted on 11.5.20015.1.2019 by Eero Havia


Finnair osallistuu luomuruokaviikkoon.

Finnairin Helsingistä lähtevillä lennoilla New Yorkiin, Pekingiin, Tokioon, Pariisiin ja Roomaan tarjoillaan lounas- ja päivällisaikaan luomuruokaa viikolla 11.5-18.5 turistiluokan matkustajille.

”Hyvää Suomesta” -luomumenun alkupalaksi tarjotaan fetajuustoa ja salaattia, pääruokana mustapapuporsaspataa sekä kauden vihanneksia. Jälkiruokana on marjapiirakkaa sekä vaniljakermaa.

Luomumerkillä varustetut tuotteet pääsivät nyt ensimmäistä kertaa tarjolle Finnairin lennoilla. (EH)

Vastaa Peruuta vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Uusimmat artikkelit

  • Espanjalaisen ruokakulttuurin päivää vietettiin Helsingissä 7.6.2025
  • Viking Line konseptoi maailman suurimman sähköisen matkustaja-autolautan 7.6.2025
  • Lentoliikennettä riivaavat lakot horjuttavat suomalaista matkailualaa 6.6.2025
  • Kysyntä talven Alppi-matkoille vahvaa 6.6.2025
  • Da Vinci Genius -näyttely Tallinnan Telliskivessä on upea interaktiivinen elämys 5.6.2025

Arkistot

Kategoriat

  • Kotimaan matkailu
  • Laivaliikenne
  • Lentoliikenne
  • Liikematkustus
  • Majoitus
  • Matkamessut
  • Muut aiheet
  • SMAL
  • Vapaa-ajan matkailu

Yhteistyössä:

FBTA
© 2025 Matkaviikko Kustannus