Menu
MATKAVIIKKO
  • Etusivu
  • Mediatiedot
  • Tietoa meistä
MATKAVIIKKO

Luomuruokaa lennoilla

Posted on 11.5.20015.1.2019 by Eero Havia


Finnair osallistuu luomuruokaviikkoon.

Finnairin Helsingistä lähtevillä lennoilla New Yorkiin, Pekingiin, Tokioon, Pariisiin ja Roomaan tarjoillaan lounas- ja päivällisaikaan luomuruokaa viikolla 11.5-18.5 turistiluokan matkustajille.

”Hyvää Suomesta” -luomumenun alkupalaksi tarjotaan fetajuustoa ja salaattia, pääruokana mustapapuporsaspataa sekä kauden vihanneksia. Jälkiruokana on marjapiirakkaa sekä vaniljakermaa.

Luomumerkillä varustetut tuotteet pääsivät nyt ensimmäistä kertaa tarjolle Finnairin lennoilla. (EH)

Vastaa Peruuta vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Uusimmat artikkelit

  • Jouko Karvinen jättää Finnairin hallituksen johdon – tilalle ehdotetaan Sanna Suvanto-Harsaae 29.1.2023
  • Flyben koneet jääneet jälleen maahan – yhtiölle määrätty selvitysmiehet 28.1.2023
  • Visit Turku Archipelago aikoo nostaa Turun alueen matkailun maailmankartalle 27.1.2023
  • Antti Kärävä Rukakeskuksen toimitusjohtajaksi 26.1.2023
  • Viking Line esitteli uudet laivan viinit 26.1.2023

Tuoreimmat kommentit

  • Markus: Matkakaupan markkinoiden new deal koronan jälkeen – keiden käsiin elinkeino päätyy?
  • Markus: Verbaalivoimistelua koronan aikaan
  • Eero Havia: Lufthansa avasi Frankfurt-Helsinki -yhteyden
  • Mertsi Lindfors: Lufthansa avasi Frankfurt-Helsinki -yhteyden
  • carlos harri wager: Hotelli Crowne Plaza Helsinki – Hesperia uudistuu kevään 2020 aikana

Arkistot

Kategoriat

  • Kotimaan matkailu
  • Laivaliikenne
  • Lentoliikenne
  • Liikematkustus
  • Majoitus
  • Matkamessut
  • Muut aiheet
  • SMAL
  • Vapaa-ajan matkailu

Yhteistyössä:

FBTA
© 2023 Matkaviikko Kustannus