”Laadukkus edellä kohti tulostavoitteita”
Fransmannin Mikkeli on valittu 16 Fransmanni-ravintolan joukosta Vuoden Fransmanniksi. Valinta tehdään vuosittain muun muassa edellisen vuoden myynnin kehityksen ja liiketulosten, asiakastyytyväisyyden sekä henkilöstötyytyväisyyden perusteella.
Mikkelin Fransmannissa sekä asiakkaat että henkilökunta ovat tyytyväisiä.
”Mikkelin Fransmannin menestystä kuvaa esimiestiimin johtamisote laadukkuus edellä kohti tulostavoitteita. Ihmisten määrätietoinen johtaminen, hyvän tunnelman ylläpito ja tuloksen teon kulttuuri kuvaavat Mikkelin Fransmannin tapaa toimia. Koko henkilökunta on sitoutunutta ja haluaa tehdä yhdessä töitä menestyksen ja asiakkaiden viihtyvyyden eteen”, toteaa ravintolapäällikkö Pirjo Lautiainen.
Fransmanni-ravintolat ovat yhdistäneet suomalaista ja maalaisranskalaista keittiötä jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan. Tuloksena on syntynyt ainutlaatuinen ja nautinnollinen yhdistelmä keski-eurooppalaisen ja pohjoisen Euroopan parasta keittiötä. Ensimmäinen Fransmanni avattiin vuonna 1987. Tällä hetkellä Fransmanni-ravintoloita on Suomessa 15 ja yksi Pietarissa.
Klassikoita kunnioittaen Fransmannin ruokatarjonta on uusiutunut ajan henkeen. Ruokalistalla on reheviä ja maukkaita yrteillä höystettyjä annoksia laadukkaita ruokaviinejä unohtamatta. Fransmannin viinipruuvi viihdyttää seurustelun yhteydessä tai ennen ateriaa.(EH)