Menu
MATKAVIIKKO
  • Etusivu
  • Mediatiedot
  • Tietoa meistä
MATKAVIIKKO

Radisson Blu Seaside Hotel koki perusteellisen muodonmuutoksen

Posted on 14.9.20173.1.2019 by Eero Havia

Monia palveluita myös lähiympäristölle

Helsingin Hietalahdenrannassa, Länsisataman suulla sijaitseva Radisson Blu Seaside Hotel koki vuosien 2016-2017 aikana perusteellisen muodonmuutoksen. ”Uudistunut Seaside on entistä vahvemmin modernia Helsinkiä ja sen ilmiöitä esittelevä elävä tarina”, sanoo hotellinjohtaja Roni Huttunen.

”Muodonmuutoksessa ei ole kyse vain seinistä. Seasidesta rakennettiin tribuutti stadilaiselle elämänmenolle, mikä näkyy myös palveluissa, tapahtumissa ja hotellin tunnelmassa. Hotellin uudistuksella on haluttu myös tukea Helsingin kaupungin strategisia tavoitteita viihtyisien kaupunkiympäristöjen rakentamiseksi, joissa ihmisten on mukava asua ja työskennellä. Seasiden uudistukseen kysyttiinkin ideoita naapureilta ja lähiseudun yrityksiltä.”

”Helsinkiläisiltä tulleissa ideoissa korostui yhteisöllisyys ja yhdessä tekeminen. Kaupunkiin tarvitaan lisää tiloja, joissa kaupunkilaiset voivat kokoontua ja synnyttää yhdessä uusia asioita. Haluan, että uudesta Seasidesta muodostuu mielenkiintoinen, ennakkoluuloton ja urbaani hotelli, joka on avoin kaikille kaupunkilaisille”, sanoo Huttunen.

”Haluamme auttaa myös kokousasiakkaitamme ottamaan kaiken hyödyn irti yhteisistä kokoontumisista, ja siksi Seaside esittelee maailman ensimmäiset hotelliin toteutetut aistiystävälliset kokoustilat. Aistiystävällisen tilasuunnittelun avulla tiloista on luotu sellaiset, että niissä on hyvä olla. Lisäksi erilaisin aistielementein, kuten valon ja äänen avulla voidaan luoda erilaisia tunnetiloja, jotka edesauttavat kokouksen tavoitteiden saavuttamista”, kertoo Roni Huttunen.

Seaside Hotelin uudistuksen yhteydessä luotiin kaksi Suomessa ainutlaatuista huonekonseptia. Double King -huoneissa kaksi tuplaleveää vuodetta takaavat luksustason unet koko perheelle. Leffa-huoneet puolestaan ovat monipuolinen viihdekeidas moottoroituine sänkyineen, suurine screeneineen ja laajoine elokuva- ja pelivalikoimineen. Molemmat huonetyypit ovat vastaus maailmanlaajuiseen staycation-ilmiöön, eli ihmisten haluun viettää minilomaa lähiympäristössä. Siksi lähiympäristön hotellien on kyettävä tarjoamaan enemmän kuin pelkästään majoitusta.

Uutta hotellissa on myös ylellinen Seaside Suite. Merinäköalalla varustetussa sviitissä on kaksi kattoterassia, joista toisella on poreamme.
Hotellin ravintola Bistro Gimis sekä Ro-Ro Bar tarjoavat molemmat stadilaista lähiruokaa, ja mm. Helsingin Jäätelötehtaan jäätelöt ovat saatavissa ravintolasta ympäri vuoden.

Uudistumista juhlistettiin tiistaina 12. syyskuuta. Valmistuneen uudistuksen myötä Seasiden rooli vahvistuu Suomen kahdeksan Radisson Blu Hotellin ketjussa. Jokainen hotelli tarjoaa identiteettinsä ja tarinoidensa kautta yksilöllisen tavan kokea kansainvälisen Radisson Blu -brändi. (EH)

Vastaa Peruuta vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

ILMOITUS

Rekisteröidy

Uusimmat artikkelit

  • Kalastajatorpan perinteinen joululounaspöytä notkuu taas joulun herkkuja 11.12.2019
  • EU:n uusi kasvinterveyslainsäädäntö voimaan: Kasvien ja kasvituotteiden tuontiohjeet yksityishenkilöille 11.12.2019
  • Kiinalainen Juneyao Airlines laajentaa ensi keväänä yhteyksiään Eurooppaan Helsinki-Vantaan kautta 10.12.2019
  • Temppeliaukion kirkko rikkoi 900 000 vierailijan rajan 9.12.2019
  • Noblessner on Tallinnan uusi nähtävyys- ja elämysalue 6.12.2019

Tuoreimmat kommentit

  • Eero Havia: ”Ilmastoviisaan” Viking Gloryn rakentaminen etenee kiinalaistelakalla
  • Laura: Thomas Cookin konkurssi kirvoitti EU-resoluution lentomatkustajan taloudellisesta turvasta
  • MArkus: ”Ilmastoviisaan” Viking Gloryn rakentaminen etenee kiinalaistelakalla
  • Heka: Matkustajalaivaliikenne Hangosta Saksaan alkoi
  • Eero Havia: SMAL kouluttaa: Kuluttajariitojen ratkaisukäytännöt

Arkistot

Kategoriat

  • Kotimaan matkailu
  • Laivaliikenne
  • Lentoliikenne
  • Liikematkustus
  • Majoitus
  • Matkamessut
  • Muut aiheet
  • SMAL
  • Vapaa-ajan matkailu

Yhteistyössä:

Ikkunapaikka
FBTA
© 2018 Matkaviikko Kustannus