Menu
MATKAVIIKKO
  • Etusivu
  • Mediatiedot
  • Tietoa meistä
MATKAVIIKKO

Vuoden Kokki ja Vuoden tarjoilija palkittiin Viini & Ruoka -messutapahtumassa

Posted on 25.10.202525.10.2025 by Eero Havia

Perjantai-iltana 24.10. keittiön ja salin uudet suomenmestarit palkittiin kaksipäiväisten finaalien päätteeksi. Vuoden Kokki 2025 on Piero Silvani (Bistro Ego, Helsinki) ja Vuoden Tarjoilija 2025 on Katrina Laitinen (BasBas Kulma, Helsinki). Finaalit käytiin Viini & Ruoka -tapahtumassa Helsingin Messukeskuksessa. 

Vuoden Kokki Piero Silvani ja Vuoden Tarjoilija Katrina Laitinen pääsevät tulevan vuoden aikana tekemään erilaisia edustustehtäviä ja yhteistyötä monitoimialaisten kumppaneiden kanssa. Lauantaina 25.10. Vuoden Kokki ja Vuoden Tarjoilija aloittavat edustusvuoden Huomenta Suomi -ohjelman vieraina MTV3-kanavalla. 

Vuoden Kokki sai Suomen Messusäätiön lahjoittaman 10 000 euron ja Vuoden Tarjoilija MaRa ry:n lahjoittaman 10 000 euron stipendin. Vuoden Kokki -kilpailu järjestettiin ensimmäisen kerran jo vuonna 1995 ja Vuoden Tarjoilija -kilpailu vuonna 2013. 

Vuoden Kokki- ja Vuoden Tarjoilija -kilpailut ovat ravintola-alan ammattilaisten suomenmestaruuskilpailut, jotka tuovat esiin kotimaista huippuosaamista ja ravintola-alan elämyksellisyyttä lisäten alan arvostusta ja vetovoimaisuutta. 

ILMOITUS

Matka26 Näytteilleasettajat

Uusimmat artikkelit

  • Finnair: Kilpailu- ja kuluttajaviraston seuraamusmaksuesitys perustuu väärinkäsitykseen 17.11.2025
  • Espanjan matkailutoimisto ja Cádiz toivat maistuvan tonnikalan ja alueen upeat viinit Helsinkiin 16.11.2025
  • SMALin koulutus: Matkanjärjestäjän vastuut poikkeustilanteissa 15.11.2025
  • Aviareps ’Around the World Roadshow’ vei ammattiväen tehokkaasti maailmalle 15.11.2025
  • Äänestä Pendolino Plus-junille nimet! 14.11.2025

Arkistot

Kategoriat

  • Kotimaan matkailu
  • Laivaliikenne
  • Lentoliikenne
  • Liikematkustus
  • Majoitus
  • Matkamessut
  • Muut aiheet
  • SMAL
  • Vapaa-ajan matkailu

Yhteistyössä:

FBTA
© 2025 Matkaviikko Kustannus